Esittelyssä kesän kuumin videokilpailu

Videokilpailu.comin tarkoitus on kerätä saman sivuston alle Suomen kesän tähtihetket ja hauskimmat kotivideot! Materiaalia videoihin voi ammentaa niin kesäterasseilta, uimarannoilta, festareilta kuin mökkireissuiltakin. Nauti kesästä, pidä hauskaa ja anna kameran käydä kuumana!

Kesän kuumin videokilpailu on käynnissä 1.7.–31.8.2013 ja kilpailua käydään kahdessa sarjassa.

Kesän hauskin nettivideo -sarjaan voit osallistua lataamalla oman videosi videogalleriaan. Yleisö äänestää videoista omaa suosikkiaan ja eniten ääniä kilpailuaikana kerännyt voittaa kilpailun! Hyödynnä sosiaalisen median jakomahdollisuuksia ja kerää mahdollisimman paljon ääniä videollesi!

Maailman paras mainosvideo -sarjaan voit osallistua kuvaamalla mainosvideon suomalaiselle yhteistyökumppanillemme. Yhteistyökumppanimme raati valitsee eniten ääniä saaneiden keskuudesta mielestään parhaan mainosvideon, jota se voi käyttää kansainvälisessä markkinoinnissaan. Kuka tahansa pääsee katsomaan videoita, mutta niiden lisääminen ja äänestäminen vaativat sivustolle rekisteröitymisen.

Parhaimpia videoita nostetaan päivittäin esille Videokilpailu.comin viestintäkanavissa – kotisivuilla, Facebook-sivuilla sekä Twitterissa. Videoiden äänestystilanne on kaikkien nähtävillä, joten kilpailijoilla on mahdollisuus seurata videoidensa menestystä kilpailussa reaaliaikaisesti!

Kilpailun huikeat palkinnot voit katsoa täältä!